Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Suppe:

Til servering:

  • Epler, syrlige, skiver i båter 200 g
  • Rama Flytende Margarin 2,5L (relansert med EPD: 5355524) 0.2 dl
  • Smør 15 g
  • Timian, fersk
  1. Suppe:

    1. Sauter sjalottløk og hvitløk mykt i flytende margarin.
    2. Tilsett jordskokk og sopp og sauter videre til soppens væske har dampet bort.
    3. Tilsett vinen og la den koke inn. Tilsett vann og fløte, og la det syde i 20 minutter.
    4. Bland maisstivelse med kaldt vann og jevn suppen.
    5. Smak til med kyllingfond, Wild Mushroom Earth, salt og pepper.
  2. Til servering:

    1. Del eplene i små terninger.
    2. Brun epleterningene i margarin sammen med timian.
    3. Server suppen toppet med smørstekte epler.