Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kakebunn

  • Smør 100.0 g
  • Digestive kjeks 200.0 g
  • Kardemommekjerner

Jordbærkompott

  • Jordbær, frosne 500.0 g
  • Sukker 80.0 g
  • Vann 10.0 ml

Fyll

  • eller kremost naturell
  • Melis 80.0 g
  • Limezest 2.0 g
  • Lime, saft 100.0 ml
  • Hellmann's Sandwich Delight Naturell 1,5kg 600.0 g
  • Rama Professional Piske 31% Lavlaktose 1L 3.8 dl
  • Knorr Texture Gelatinpulver 1kg 40.0 g
  1. Kakebunn

    1. Knus kardemommen i en morter.
    2. Bland kjeks, smør og kardemomme i en blender.
    3. Press deigen i en form med en avtakbar kant, ca. 24 cm i diameter.
    4. Bak i 8-10 minutter ved 175 grader. Avkjøl.
  2. Jordbærkompott

    1. Bland de frosne bærene med sukker, la det stå til sukkeret smelter.
    2. Kok opp sammen med Tapioka oppløst i vann. Bland saften med bærene og hold kjølig.
  3. Fyll

    1. Varm opp 200 ml fløte og løs opp Texture-pulveret (må ikke koke). Tilsett resterende fløte og avkjøl.
    2. Pisk fløteblandingen med melis og limejuice til det begynner å tykne. Bland i kremosten og pisk til det tykner igjen. Spred kremen over bunnen.
    3. Avkjøl i minst seks timer før servering.
  4. Til servering

    1. Løs ut kaken fra formen.
    2. Hell jordbærkompott over kaken.
    3. Serveres umiddelbart.