Ingredienser
Burgerbrød
-
Melk, laktosefri 1.0 dl
-
Chili, finhakket 5.0 g
-
Timian, fersk 10.0 g
-
Ost, revet 50.0 g
-
Salt 10.0 g
-
Sukker 25.0 g
-
Gjær 50.0 g
-
Hvetemel 0.5 kg
-
Vann 0.3 l
-
Sesamfrø 50.0 g
Fremgangsmåte
-
Burgerbrød
- Sett ovnen på 200 grader.
- Bland gjær og vann (fingervarmt). Bland deretter mel, majones, timian, chili, sukker og ost. Elt deigen med middels hastighet i 10 minutter.
- Bland inn salt og bland i ca 2 minutter. La deigen gjære 20-30 minutter eller doble.
- Form boller / brød i ønsket størrelse og la de heve til to ganger størrelsen under en klut.
- Pensle med litt melk og topp med sesamfrø. Bakes i ovnen ca 10 minutter eller til de har en fin gylden gul farge.