Kylling med sjampinjong og tomat
En herlig og god formrett som er enkel å lage til mange gjester.

Ingredienser
Kylling med sjampinjong og tomat
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kylling:
Margarin, flytende
/dl
4.0 dl
0%
Kylling, strimlet
/kg
1300.0 kg
0%
Sjampignon
/kg
100.0 kg
0%
Knorr B. de Provence Krydderpasta 340g
/g
60.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Hvitløk
/g
60.0 g
0%
Tomater, friske
/kg
100.0 kg
0%
Grønnkål
/g
250.0 g
0%
Rama Professional Piske 31% Lavlaktose 1L
/l
10.0 l
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Ost, Feta
/g
150.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kylling:
-
Margarin, flytende 4.0 dl
-
Kylling, strimlet 1300.0 kg
-
Sjampignon 100.0 kg
-
Hvitløk 60.0 g
-
Tomater, friske 100.0 kg
-
Grønnkål 250.0 g
-
Ost, Feta 150.0 g
Fremgangsmåte
-
Kylling:
- Bland kylling og sjampinjonger delt i fire med margarin og krydderurter, og brun hele herligheten. Legg alt over i en egnet form.
- Skjær grønnkålen i biter og bland halvparten med tomater i båter og legg over kyllingen. Hell fløten jevnt over.
- Smuldre fetaosten (eller liknende) over og stek på 175°C i ca. 25 minutter.
- Ved servering blandes resten av grønnkålen med litt olivenolje og salt og drysses over formen.
- Server med mathavre eller noe annet korn som du foretrekker.