Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kylling med karri og blomkål:

  • Kylling, strimlet 1.3 kg
  • Knorr Professional Karri Puré 750g 80.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 40.0 g
  • Rama Flytende Margarin 2,5L (relansert med EPD: 5355524) 0.5 dl
  • Blomkålbuketter 0.8 kg
  • Broccoli i biter 0.5 kg
  • Gul løk, skrelt og skivet 350.0 g
  • Søtpotet 0.6 kg
  • Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 125L 80.0 g
  • Rama Professional Mat 15 Laktosefri 1L 1.0 l
  • Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg 20.0 g
  • Ost, revet 150.0 g
  1. Kylling med karri og blomkål:

    1. Sett ovnen på 165°C.
    2. Bland karri, hvitløk, margarin og kylling. La det marinere en stund.
    3. Bland buljongen med fløte og kaldrørt jevning.
    4. Brun kyllingen og bland den sammen med grønnsakene i en form. Hell over fløten og topp med ost.
    5. La stå i ovnen i ca. 25 minutter.