Kylling med karri og blomkål
Hvem elsker ikke en kremete curry? I denne varianten har vi sneket ned både brokkoli, blomkål samt søtpotet, og fått en mettende variant som gir gjestene mye å gå på.

Ingredienser
Kylling med karri og blomkål
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kylling med karri og blomkål:
Kylling, strimlet
/kg
1.3 kg
0%
Knorr Professional Karri Puré 750g
/g
80.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
40.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Margarin, flytende
/dl
0.5 dl
0%
Blomkålbuketter
/kg
0.8 kg
0%
Broccoli i biter
/kg
0.5 kg
0%
Gul løk, skrelt og skivet
/g
350.0 g
0%
Søtpotet
/kg
0.6 kg
0%
Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 125L
/g
80.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Rama Professional Mat 15 Laktosefri 1L
/l
1.0 l
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg
/g
20.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Ost, revet
/g
150.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kylling med karri og blomkål:
-
Kylling, strimlet 1.3 kg
-
Margarin, flytende 0.5 dl
-
Blomkålbuketter 0.8 kg
-
Broccoli i biter 0.5 kg
-
Gul løk, skrelt og skivet 350.0 g
-
Søtpotet 0.6 kg
-
Ost, revet 150.0 g
Fremgangsmåte
-
Kylling med karri og blomkål:
- Sett ovnen på 165°C.
- Bland karri, hvitløk, margarin og kylling. La det marinere en stund.
- Bland buljongen med fløte og kaldrørt jevning.
- Brun kyllingen og bland den sammen med grønnsakene i en form. Hell over fløten og topp med ost.
- La stå i ovnen i ca. 25 minutter.