Gulrot og ingefærbulgur med appelsin
Denne fantastiske friske salaten kan serveres som den er eller som tilbehør til en krydrete oksefarsebiff eller en bit panert fisk og en kald yoghurtsaus. Kombinasjonen appelsin og ingefær er fantastisk.

Ingredienser
Gulrot og ingefærbulgur med appelsin
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Bulgur:
Bulgur
/kg
0.5 kg
0%
Gulrot
/kg
1.0 kg
0%
Knorr Professional Karri Puré 750g
/g
10.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Margarin, flytende
/dl
0.4 dl
0%
Knorr Professional Ingefær Puré 750g
/g
30.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Olivenolje
/dl
0.5 dl
0%
Appelsinjuice, konsentrert
/dl
0.5 dl
0%
HVITVINSEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/dl
0.3 dl
0%

Salt
/g
10.0 g
0%
Gresskarkjerner
/g
50.0 g
0%
Bladspinat, fersk
/g
56.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Bulgur:
-
Bulgur 0.5 kg
-
Gulrot 1.0 kg
-
Margarin, flytende 0.4 dl
-
Olivenolje 0.5 dl
-
Appelsinjuice, konsentrert 0.5 dl
-
Salt 10.0 g
-
Gresskarkjerner 50.0 g
-
Bladspinat, fersk 56.0 g
Fremgangsmåte
-
Bulgur:
- Bland gulrøtter med olje og karripuré og stek myke i ovn på 160 grader i ca. 45 minutter.
- Bland halvparten av gulrøttene med olivenolje, ingefærpuré, appelsinkonsentrat, eddik og salt.
- Skjær resten av gulrøttene i mindre biter. Bland bulgur med gulrotpuréen og resten av gulrøttene.
- Toppes med spinat og ristede gresskarfrø.