Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Asparges og vinaigrette:

  • Grønn asparges 0.75 kg
  • Sjalottløk, finkuttet 60.0 g
  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 1L - delistet! 1.0 dl
  • Egg, hardkokte og hakket 150.0 g
  • Bacon, stekt 60.0 g
  • Kapers 30.0 g
  • Estragon, frisk 5.0 g
  1. Asparges og vinaigrette:

    1. Skjær av den nederste delen av aspargesen.
    2. Finhakk 2/3 av estragonen. Bland estragon og sjalottløk med vinaigrette og smak til med salt og svartpepper.
    3. Hakk egg og sett til siden.
    4. Stek bacon, hell av fettet.
    5. Stek aspargesen lett i ovnen: i ca. 4 minutter (avhengig av tykkelsen).
  2. Til servering:

    1. Anrett aspargesen med dressing, hakket egg, kapers, bacon og resten av estragonen.