Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kake

  • Melis 95 g
  • Mandelmel 30 g
  • Hvetemel 250 g
  • Egg 240 g
  • Vaniljestang 1 stk
  • Salt 1 g
  • Gelatin, plater 2 stk
  • Hvit sjokolade 150 g
  • Bringebærpuré 100 g
  • Kremost, naturell 250 g
  • Sukker 90 g
  • Knorr Piske 30% Laktosefri 1L (erst. av EPD: 5362892) 2 dl
  • 1 Boks Ferske Bringebær
  • 1 Boks Spiselige Gule Blomster
  1. Kake

    BUNN:

    1. Skjær margarinet i terninger og bland med de tørre ingrediensene i en kjøkkenmaskin.
    2. Når det begynner å ligne sand tilsettes egg til deigen så vidt samler seg.
    3. Legg den i kjøleskapet og kjevle den deretter ut, 3 mm tykk.
    4. Stikk ut med en rund utstikker og kle tartelettringene.
    5. Stek tartelettene gyllenbrune i ca. 10 min. på 175 °C. Avkjøl.

    FYLL:

    1. Legg gelatinet i kaldt vann.
    2. Visp egg og sukker luftig.
    3. Smelt sjokoladen i vannbad (maks 45 °C).
    4. Smelt gelatinet i litt av bringebærpureen og bland deretter med resten av pureen.
    5. Hell bringebærblandingen over de piskede eggeplommene, og tilsett deretter Crème Bonjour smøreost, naturell.
    6. Tilsett den smeltede sjokoladen under omrøring.
    7. Lettpisk fløten.
    8. Vend fløten inn i bringebærblandingen med slikkepott til en jevn masse.
    9. Hell massen i de stekte tartelettskallene og frys i minst 2 timer.

    GARNERING:

    1. Garner med bringebærene og blomstene oppå ostekaken.