+

Kake

  1. Kake

    BUNN:

    1. Skjær margarinet i terninger og bland med de tørre ingrediensene i en kjøkkenmaskin.
    2. Når det begynner å ligne sand tilsettes egg til deigen så vidt samler seg.
    3. Legg den i kjøleskapet og kjevle den deretter ut, 3 mm tykk.
    4. Stikk ut med en rund utstikker og kle tartelettringene.
    5. Stek tartelettene gyllenbrune i ca. 10 min. på 175 °C. Avkjøl.

    FYLL:

    1. Legg gelatinet i kaldt vann.
    2. Visp egg og sukker luftig.
    3. Smelt sjokoladen i vannbad (maks 45 °C).
    4. Smelt gelatinet i litt av bringebærpureen og bland deretter med resten av pureen.
    5. Hell bringebærblandingen over de piskede eggeplommene, og tilsett deretter Crème Bonjour smøreost, naturell.
    6. Tilsett den smeltede sjokoladen under omrøring.
    7. Lettpisk fløten.
    8. Vend fløten inn i bringebærblandingen med slikkepott til en jevn masse.
    9. Hell massen i de stekte tartelettskallene og frys i minst 2 timer.

    GARNERING:

    1. Garner med bringebærene og blomstene oppå ostekaken.
+