+

Pesto:

  • Grønnkål 0.5 kg
  • Västerbottensost (kan erstattes med parmesan), revet 100 g
  • Melonkjerner 90 g
  • Hvitløk 5 g
  • Olivenolje 1 dl
  • Rapsolje 1 dl
  • Knorr Professional Wild Mushroom Earth 0.4 dl
  • Sitron, presset 10 g
  • Salt 10 g
  • svart pepper, malt

Til servering:

  • Kantareller 400 g
  • Smør 20 g
  • Salt og pepper
  1. Pesto:

    1. Del kålen i mindre biter og blancher den lett mør i saltet vann.
    2. Blend kål, ost, hvitløk og melonkjerner til en grov puré, og tilsett oljen til slutt.
    3. Tilsett Wild Mushroom Earth og juster smaken med sitron, salt og pepper.

  2. Til servering:

    1. Brun kantarell i smør og smak til med salt og pepper.
    2. Server pestoen til pasta, som topping på pizza eller bruk som det vegetarisk dipp på brød.
    3. Garner med soppen på toppen.
+