Menu

Varme, fyldige, myke, milde, hotte... Å bli lei av suppe er nesten umulig med tanke på hvor mange varianter det finnes i verden. I tillegg er suppe lett å lage, enkelt å servere og gir gode fortjenestemuligheter. Her har vi samlet noen av våre beste tips og oppskrifter på supper.

Lage supper fra bunnen av eller bruke halv- eller helfabrikata?

Om du skal lage suppene dine fra bunnen av selv eller benytte ferdigsupper, eller noe midt imellom er et valg med flere hensyn. Hvor mye tid har du, personale, ressurser, plass eller hvor kreativ er du? Hos Knorr kan vi hjelpe deg med suppeserveringen uansett hvilket nivå du ønsker å legge deg på.

Lage fra bunnen av selv

Å lage supper fra bunnen av kan være både råvaremessig dyrt og tidkrevende. Men samtidig kan du få full utnyttelse av alle råvarene du har på lager, eller eventuelle rester du måtte ha, og du har full frihet til å bruke kreativiteten din. Ved å bruke buljong, kraft eller fond, kan du eliminere noen trinn i tillagingen.

Pulver- og pastasupper

Pulver-og pastasupper gjør det enkelt å tilby en variert og bred meny ved hjelp av et fåtall produkter. Brukes som de er, eller videreutvikles med enkle grep, f.eks. med krydderpasta- eller puré, buljonger eller fløtealternativer.  Alle Knorrs supper er dessuten kok/kjøl og varmestabile, og passer derfor til alle produksjonsmetoder.

Ferdige, serveringsklare supper

Ønsker du supergode supper enklest mulig velger du ferdige, fyldige 100% supper som kun skal varmes opp og serveres. Koster litt mer i innkjøp, men kan lages på det minste kjøkken, sparer deg masse tid og ressurser, samt at du sikres en jevn høy kvalitet til enhver tid.

Buffettips!

Husk å servere supper med fristende garnityr ved siden av. Bruk også menyplakater med bilde av suppen, så er det mer sannsynlig at gjestene velger suppe fremfor dyrere alternativer på buffeten.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny