Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Metode

  • SHERRYEDDIK MAILLE flaske 500ml 250.0 ml
  • Muscovadosukker, lyst 140.0 g
  • Til servering:
  • Laksefilet 1.2 kg
  • Spisskål 500.0 g
  • Sitron 2.0 stk
  • Smør 80.0 g
  • Timian, fersk 3.0 g
  • Salt och pepper
  1. Metode

    • Bland eddik og råsukker i en kjele, la det småkoke til en sirup. Hvis sirupen blir for tykk, fortynnes den med 1 ts vann.
    • Dekk bunnen av en kjele med litt vann og tilsett smør, kål, sitronzest og timian. La det småkoke til kålen er mør. Krydre med salt og pepper.
    • Stek laksen i litt olje over moderat varme og smak til med salt og pepper.
    • Server laks med kål og eddiksglace.