Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Torsk

  • Torskefilet, rygg 1.0 kg
  • Vann 1.0 l
  • Salt 100.0 g
  • Olivenolje 30.0 ml

Smørsaus

Til servering

  • Spinat, renset 500.0 g
  • Soyabønner, grønne 100.0 g
  • Hvitløk, finkuttet 7.0 g
  • Vårløk, i skiver 50.0 g
  • Ingefær, finhakket 1.0 ss
  • Japansk soya 15.0 g
  1. Torsk

    • Lettsalte fisken i 1 time, del den i 10 biter.
  2. Smørsaus

    • Skrell og finhakke løken. Kok løk sammen med vin og hvitvinseddik. Reduser til 1/3 væske igjen. Pisk forsiktig inn smøret og tilsett sitronen. Krydre med salt, pepper og miso.
  3. Til servering

    • Smør ovnsplaten med olivenolje og stek fisken i ovnen ved 100*C til den indre temperaturen er 44-46*C. Stek spinaten raskt i olje og hvitløk, vend i vårløk, soyabønner og ingefær. Smak til med salt, pepper og soya.