The Vegetarian Butcher Nochicken tacos "baja-stil"
.

Ingredienser
Syltet rødkål
-
Rødkål1/4 250.0 g
-
Lime1/2
Ranch dressing
-
Rømmevegansk 100.0 g
-
Sukker 2.0 g
-
Vårløk 10.0 g
Hot sauce
-
Vann 400.0 ml
-
Jalapenos, på glass3 stk 100.0 g
-
Rød chili 2.0 stk
-
Rød chiliHabanero 1.0 stk
-
Lime 3.0 stk
-
Koriander, frisk 1 bunt 50.0 g
-
Matolje 15.0 g
-
Salt 5.0 kg
-
Sukker 15.0 kg
-
Xantana fra TexturasXantangummi 3.0 g
-
SitronsaftSitronsyre pulver 5.0 g
Frityrrøre
-
Öl 400.0 ml
-
Natron 3.0 g
-
Bakepulver 2.0 g
-
Hvitløk, pulver 2.0 g
-
Løkpulver 2.0 g
-
Paprika, pulver 5.0 g
-
Salt 3.0 g
Fremgangsmåte
-
Syltet rødkål
- Skjær rødkålen i tynne strimler.
- Tilsett saften fra lime og rødvinseddik.
-
Ranch dressing
- Finhakk vårløkenog bland sammen alle ingrediensene. Ha blandingen i en sprøytepose.
-
Hot sauce
- Bland alle ingrediensene, unntatt xantana, til en jevn masse.
- Tilsett xantana til slutt og bland igjen.
-
Frityrrøre
- Bland sammen alle ingrediensene, utenom The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks
-
Tilbehør
- Feta/-ferskost
- Koriander
- Vårløk
- Lime
-
Fremgangsmetode / Servering
Stek tacoene i en tørr panne i 10 sekunder på hver side. Ha de ferdige tacoene på et varmt og fuktig håndkle. Vend vegankjøttet i frityrrøren og friter de på 170 grader i ca. 2-3 minutter til de er gyllenbrune. Fordel NoChicken Chunks og rødkål på tacolefsene. Smak til med ranchdressing og hot sauce. Riv litt ost på toppen. Pynt med hakket koriander og vårløk. Server med limebåter.