Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Salsa Verde Majones

Syltet løk

Syltet chili

Grillet og syltet paprika

Marinerte NoChicken Chunks fra The Vegetarian Butcher

Til servering

  • Tortilla, lefser 10.0 stk
  • Olivenolje 100.0 ml
  • Ananassmå terninger
  • Koriander, fersk, hakket
  • Jalapenos, på glass
  1. Salsa Verde Majones

    • Bland sammen ingrediensene og ha sausen i en sprøytepose.
  2. Syltet løk

    • Skrell løken og kutt den i båter. Ta ut den indre hvite delen av løken og bruk den for eksempel i marinaden. 
    • Rør sammen limesaft og eddik og la løkskivene marinere i blandingen.
  3. Syltet chili

    • Finhakk chilien. 
    • Kok opp sukker, eddik og vann i en gryte og la det koke litt. 
    • Hell den varme laken over chilien og la laken avkjøles.
  4. Grillet og syltet paprika

    • Skjær paprika i to og fjern stilker og kjerner. 
    • Rist paprikaene i ovnen med skjæreflaten ned ved 220 grader i 20 minutter. Ta paprika ut av ovnen og ha dem på en tallerken som du dekker til med for eksempel folie. La paprikaene være dekket i en halv time. Fjern deretter skinnet fra paprikaene og kutt dem i strimler. 
    • Bland sammen de andre ingrediensene og tilsett paprikaen.
  5. Marinerte NoChicken Chunks fra The Vegetarian Butcher

    • Finhakk løken og lag marinaden ved å blande alle ingrediensene sammen. Krydre med sort pepper.
    • Legg NoChicken Chunks i marinaden og mariner i 12 timer. 
  6. Til servering

    • Stek tacoene i en tørr panne i 10 sekunder på hver side. Ha de ferdige tacoene på et varmt og fuktig håndkle. Legg det marinerte og stekte kjøttet, syltet rødløk og ananas på toppen av hver taco. Krydre med saus og pynt med koriander og jalapeños.