Pibil Tacos
.

Ingredienser
Pibil Tacos
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Salsa Verde Majones
Hellmann's Vegan 2,5kg
/g
60.0 g
0%

Salsa Verde
/g
20.0 g
0%
Syltet løk
Rødløk
/g
200.0 g
0%
Lime
/stk
1.0 stk
0%
HVITVINSEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
50.0 ml
0%

Syltet chili
Rød chili
/stk
5.0 stk
0%
RØDVINSEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
50.0 ml
0%

Sukker
/g
50.0 g
0%
Vann
/ml
50.0 ml
0%
Grillet og syltet paprika
Rød/grønn paprika
/g
300.0 g
0%
HVITVINSEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
50.0 ml
0%

Sukker
/g
50.0 g
0%
Vann
/ml
50.0 ml
0%
Salt
/g
2.0 g
0%
Marinerte NoChicken Chunks fra The Vegetarian Butcher
Achiote (Annatto) paste
/g
50.0 g
0%
Appelsin, saften av
/dl
0.1 dl
0%
Lime
/ss
1.0 ss
0%
Salt
/g
4.0 g
0%
Sukker
/g
4.0 g
0%
Pomeranskall
/g
2.0 g
0%
Sjalottløk
/g
50.0 g
0%
Pepper, svart
/g
1.0 g
0%
NOCHICKEN Chunks 1,75 kg The Vegetarian Butcher
/g
400.0 g
0%

Nøtter og mandel og produkter derav: Kan inneholde spor av
Fisk og produkter derav: Nei
Til servering
Tortilla, lefser
/stk
10.0 stk
0%
Olivenolje
/ml
100.0 ml
0%
Ananassmå terninger
/g
0.0 g
0%
Koriander, fersk, hakket
/g
0.0 g
0%
Jalapenos, på glass
/kg
0.0 kg
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Salsa Verde Majones
-
Salsa Verde 20.0 g
Syltet løk
-
Rødløk 200.0 g
-
Lime 1.0 stk
Syltet chili
-
Rød chili 5.0 stk
-
Sukker 50.0 g
-
Vann 50.0 ml
Grillet og syltet paprika
-
Rød/grønn paprika 300.0 g
-
Sukker 50.0 g
-
Vann 50.0 ml
-
Salt 2.0 g
Marinerte NoChicken Chunks fra The Vegetarian Butcher
-
Achiote (Annatto) paste 50.0 g
-
Appelsin, saften av 0.1 dl
-
Lime 1.0 ss
-
Salt 4.0 g
-
Sukker 4.0 g
-
Pomeranskall 2.0 g
-
Sjalottløk 50.0 g
-
Pepper, svart 1.0 g
Til servering
-
Tortilla, lefser 10.0 stk
-
Olivenolje 100.0 ml
-
Ananassmå terninger
-
Koriander, fersk, hakket
-
Jalapenos, på glass
Fremgangsmåte
-
Salsa Verde Majones
- Bland sammen ingrediensene og ha sausen i en sprøytepose.
-
Syltet løk
- Skrell løken og kutt den i båter. Ta ut den indre hvite delen av løken og bruk den for eksempel i marinaden.
- Rør sammen limesaft og eddik og la løkskivene marinere i blandingen.
-
Syltet chili
- Finhakk chilien.
- Kok opp sukker, eddik og vann i en gryte og la det koke litt.
- Hell den varme laken over chilien og la laken avkjøles.
-
Grillet og syltet paprika
- Skjær paprika i to og fjern stilker og kjerner.
- Rist paprikaene i ovnen med skjæreflaten ned ved 220 grader i 20 minutter. Ta paprika ut av ovnen og ha dem på en tallerken som du dekker til med for eksempel folie. La paprikaene være dekket i en halv time. Fjern deretter skinnet fra paprikaene og kutt dem i strimler.
- Bland sammen de andre ingrediensene og tilsett paprikaen.
-
Marinerte NoChicken Chunks fra The Vegetarian Butcher
- Finhakk løken og lag marinaden ved å blande alle ingrediensene sammen. Krydre med sort pepper.
- Legg NoChicken Chunks i marinaden og mariner i 12 timer.
-
Til servering
- Stek tacoene i en tørr panne i 10 sekunder på hver side. Ha de ferdige tacoene på et varmt og fuktig håndkle. Legg det marinerte og stekte kjøttet, syltet rødløk og ananas på toppen av hver taco. Krydre med saus og pynt med koriander og jalapeños.