Sotet hvitkål med eddiksirup – Oppskrift | Unilever Food Solutions

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Sotet hvitkål med eddiksirup

  • Hvitkål eller spisskål, gjerne fersk 1.0 kg
  • Løk, gul 2.0 stk
  • Matolje 2.0 ss
  • Flaksalt 1.0 ss
  • Sirup, lys 1.0 dl
  • Japansk soya 2.0 ss
  • Eddik 5.0 ss
  • Salt 2.0 ts
  • Allehånde ristet, stött i morter 1.0 ss
  1. Sotet hvitkål med eddiksirup

    • Skjær kål og løk i kløfter. Gni inn med matolje og flaksalt. Stek i ovnen 250 ºC ca. 7-10 minutter. Avkjøles.
    • Kok opp eddik, sirup og soya. La småkoke i ca. 10 minutter. Tilsett salt og krydderpepper.
    • Ringle eddikssirupen over den sotede kålen og løken.