Menu

Ingredienser

+

Så her gjør du


Her er en japansk hurtigmatoppskrift med høye smaker. En ramen laget av Knorr Professional Chicken Fond, flere typer sopp, rød chili og deilige tynne ramen-nudler.

...

Fremgangsmåte

  1. Så her gjør du

    • Legg kyllingskinnet på et bakepapir og salt lett. Stek sprø i ovnen ved 180°C i ca 20-25 minutter. La avkjøles på papir.
    • Legg eggene i en stor kjele med vann og kok dem ved hjelp av en 64°C sirkulator i omtrent 1 time, eller kok dem i ca. 6 minutter på komfyren.
    • Hell kyllingkraft i en stor gryte. Kok opp og smak til med ingefær, hvitløk, soya, eddik, rød chili og sesamolje. La surre i ca 5 min.
    • Kok nudlene i henhold til instruksjonene og legg dem i dype boller. Topp med sopp, vårløk, bønnespirer og kyllingskinn.
    • Ta opp eggene fra sirkulatoren. Knekk i egget i bollen eller skrell det løskokte egget. Hell over den kokende buljongen og dryss med sesamfrø.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny