Ramensuppe med smak av kylling
Her er en japansk hurtigmatoppskrift med høye smaker. En ramen laget av Knorr Professional Chicken Fond, flere typer sopp, rød chili og deilige tynne ramen-nudler.

Ingredienser
Så her gjør du
-
Ingefær 80.0 g
-
Hvitløk fedd, skrelt 2.0 stk
-
Japansk soya 1.0 dl
-
Eddik, ris 4.0 ss
-
Sesamolje 4.0 ss
-
Rød chili, finhakket 1.0 ss
-
Nudlar, ramen 500.0 g
-
Kyllingskinn 200.0 g
-
Shiitakesopp i skiver 300.0 g
-
Vårløk strimlet 150.0 g
-
Egg, økologisk 10.0 stk
-
Bønnespirer 250.0 g
-
Sesamfrø, stekt 30.0 g
Fremgangsmåte
-
Så her gjør du
- Legg kyllingskinnet på et bakepapir og salt lett. Stek sprø i ovnen ved 180°C i ca 20-25 minutter. La avkjøles på papir.
- Legg eggene i en stor kjele med vann og kok dem ved hjelp av en 64°C sirkulator i omtrent 1 time, eller kok dem i ca. 6 minutter på komfyren.
- Hell kyllingkraft i en stor gryte. Kok opp og smak til med ingefær, hvitløk, soya, eddik, rød chili og sesamolje. La surre i ca 5 min.
- Kok nudlene i henhold til instruksjonene og legg dem i dype boller. Topp med sopp, vårløk, bønnespirer og kyllingskinn.
- Ta opp eggene fra sirkulatoren. Knekk i egget i bollen eller skrell det løskokte egget. Hell over den kokende buljongen og dryss med sesamfrø.