Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Pærepai

  • Pærer (Williams) 300.0 g
  • Strøbrød 0.4 dl
  • Egg 2.0 stk
  • Sukker 160.0 g
  • Mandelmel 100.0 g
  • Hvetemel 130.0 g
  • Bakepulver 3.0 g
  • Sitronskall 8.0 g
  • Rama Professional Flytende Margarin 2,5L 0.1 dl
  • Rama Professional Fraiche 24% 1L 2.0 dl
  • Rama Professional Vaniljesaus serveringsklar 1L 4.0 dl
  1. Pærepai

    1. Forvarm ovnen til 200 grader.
    2. Smør en form eller GN-bakk med margarin og hell over strøbrød.
    3. Del de skrelte og utkjernede pærene i to, og legg den buede overflaten oppover. Du kan evnt kutte pærene i skiver.
    4. Pisk egg og sukker til eggedosis og vend ned i en blanding av hvetemel, mandelmel og bakepulver.
    5. Rør inn fraiche og sitronskall.
    6. Fordel røren over pærene og stek i ca 25 minutter i ovnen.
    7. Server med en klatt pisket vaniljesaus.