Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Rårørte tindved

  • Tindved frossen 225.0 g
  • Sukker 90.0 g
  • Vann 30.0 ml

Panna cotta

  1. Rårørte tindved

    1. Bland de frosne bærene med sukker, la stå til sukker har smeltet.
    2. Kok opp og rør inn tapioka oppløst i vann. Bland saften med bærene og oppbevar kjølig.
  2. Panna cotta

    1. Del vaniljestangen og skrap ut frøene (vaniljestangen kan byttes ut med 1 ts vaniljesukker).
    2. Kok opp fløte, melk, vaniljestang + frø, sukker og tonkabønner, la det trekke i 30 minutter.
    3. Løft opp vaniljestangen og tonkabønnene og løs opp Texture i væsken.
    4. Fordel i egnede former. Avkjøl til panna cottaen har stivnet, ca. 4 timer.
  3. Til servering

    1. Pynt panna cottaen med de rårørte tindved.