Panna cotta, tonkabønner og rårørte tindved – Oppskrift | Unilever Food Solutions

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

  1. Rårørte tindved

    1. Bland de frosne bærene med sukker, la stå til sukker har smeltet.
    2. Kok opp og rør inn tapioka oppløst i vann. Bland saften med bærene og oppbevar kjølig.
  2. Panna cotta

    1. Del vaniljestangen og skrap ut frøene (vaniljestangen kan byttes ut med 1 ts vaniljesukker).
    2. Kok opp fløte, melk, vaniljestang + frø, sukker og tonkabønner, la det trekke i 30 minutter.
    3. Løft opp vaniljestangen og tonkabønnene og løs opp Texture i væsken.
    4. Fordel i egnede former. Avkjøl til panna cottaen har stivnet, ca. 4 timer.
  3. Til servering

    1. Pynt panna cottaen med de rårørte tindved.