Ovnsstekte rotgrønnsaker og timian
Et perfekt tilbehør til hovedretten eller som en av flere retter til buffeten. Rotgrønnsakene kan varieres etter hva som passer deg best. Klimasmart oppskrift 🌱

Ingredienser
Ovnsstekte rotgrønnsaker og timian
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Rotgrønnsaker:
Poteter, skrelt
/g
300.0 g
0%
Gulrot, skrelt
/g
300.0 g
0%
Artisjokk
/g
300.0 g
0%
Persillerøtter
/g
300.0 g
0%
Gulbete
/g
300.0 g
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/dl
0.7 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Timian, fersk
/g
5.0 g
0%
Rosmarin, fersk
/g
5.0 g
0%
Til servering:
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/dl
0.3 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Rotgrønnsaker:
-
Poteter, skrelt 300.0 g
-
Gulrot, skrelt 300.0 g
-
Artisjokk 300.0 g
-
Persillerøtter 300.0 g
-
Gulbete 300.0 g
-
Timian, fersk 5.0 g
-
Rosmarin, fersk 5.0 g
Til servering:
Fremgangsmåte
-
Rotgrønnsaker:
- Ta av skallet eller vask de med tynt skall nøye.
- Del rotgrønnsakene i biter og bland med citrus vinaigrette, halvparten av urtene, salt og svartpepper i en ildfast form.
- Stek i ovnen på 225 °C til rotgrønnsakene er ferdige, ca. 20 minutter.
-
Til servering:
- Juster smaken med salt,krydderurter og ekstra citrus vinaigrette.