Menu

Ingredienser

+

Kremet sopprisotto med Nohicken chunks

Fremgangsmåte

  1. Kremet sopprisotto med Nohicken chunks

    1. Varm opp vann og ha i buljongpulver la den småkoke. Varm en dæsj olivenolje i en annen panne og stek løk, selleri på lav til middels varme i 5 minutter. smak til med Knorr Primerba krydderpasta

    2. Tilsett risottorisen i stekepannen og stek i 3 minutter. Deglaser med hvitvinen.

    3. Skru ned varmen og begynn å tilsette buljongen, ca. 1 dl av gangen, la det småkoke. Fortsett å røre risottoen til væsken er nesten helt absorbert før du tilsetter neste dl med buljong og så videre. Juster varmen om nødvendig. Gjenta til all buljongen er brukt og risen er kokt ferdig. Det vil ta 20-30 minutter.

    4. Tilsett den veganske osten i risottoen. Ta av varmen og legg et lokk på pannen.

    5. Varm en dæsj olivenolje i en stekepanne og stek de NoChicken chunks og soppen til de er gyllne.

    6. Tilsett kyllingbitene og soppen i risottoen og server umiddelbart. gyldenbrune. Smak til med salt og pepper.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny