Kremet sopprisotto med The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks
En sopprisottooppskrift som har alt. Den er kremete, den er velsmakende og den er vegansk! Den kommer garantert også på din favorittjuleliste. Kombiner den med en salat eller noe stekt vintergrønt

Ingredienser
Kremet sopprisotto med The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kremet sopprisotto med Nohicken chunks
NOCHICKEN Chunks 1,75 kg The Vegetarian Butcher
/g
320.0 g
0%

Nøtter og mandel og produkter derav: Kan inneholde spor av
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 125L
/g
10.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Vann
/l
1.2 l
0%
Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g
/g
10.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Blekselleri
/g
200.0 g
0%
gul løk, hakket
/stk
1.0 stk
0%
Knorr B. all'Italiana Krydderpasta 340g
/g
10.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Risottoris
/g
300.0 g
0%
Hvitvin
/cl
15.0 cl
0%
Vegansk ost
/g
200.0 g
0%
Sopp, blandet
/g
200.0 g
0%
Olivenolje
/
0.0
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kremet sopprisotto med Nohicken chunks
-
Vann 1.2 l
-
Blekselleri 200.0 g
-
gul løk, hakket 1.0 stk
-
Risottoris 300.0 g
-
Hvitvin 15.0 cl
-
Vegansk ost 200.0 g
-
Sopp, blandet 200.0 g
-
Olivenolje
-
Salt Og Pepper
Fremgangsmåte
-
Kremet sopprisotto med Nohicken chunks
1. Varm opp vann og ha i buljongpulver la den småkoke. Varm en dæsj olivenolje i en annen panne og stek løk, selleri på lav til middels varme i 5 minutter. smak til med Knorr Primerba krydderpasta2. Tilsett risottorisen i stekepannen og stek i 3 minutter. Deglaser med hvitvinen.3. Skru ned varmen og begynn å tilsette buljongen, ca. 1 dl av gangen, la det småkoke. Fortsett å røre risottoen til væsken er nesten helt absorbert før du tilsetter neste dl med buljong og så videre. Juster varmen om nødvendig. Gjenta til all buljongen er brukt og risen er kokt ferdig. Det vil ta 20-30 minutter.4. Tilsett den veganske osten i risottoen. Ta av varmen og legg et lokk på pannen.5. Varm en dæsj olivenolje i en stekepanne og stek de NoChicken chunks og soppen til de er gyllne.6. Tilsett kyllingbitene og soppen i risottoen og server umiddelbart. gyldenbrune. Smak til med salt og pepper.