Kremete kantareller
Kantareller er alltid godt men i denne sause er hemmeligheten den gode kyllingfonden og selvfølgelig litt fløte

Ingredienser
Kremete kantareller
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kremet kantarellsaus
Kantareller
/g
300.0 g
0%
Sjalottløk, finkuttet
/g
70.0 g
0%
Rapsolje
/dl
0.5 dl
0%
Knorr Professional Kyllingfond 2x5l
/l
0.5 l
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/l
0.3 l
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
SHERRYEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
10.0 ml
0%

Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kremet kantarellsaus
-
Kantareller 300.0 g
-
Sjalottløk, finkuttet 70.0 g
-
Rapsolje 0.5 dl
-
Salt Og Pepper
Fremgangsmåte
-
Kremet kantarellsaus
1. Stek kantarellene sammen med løken i olje. De skal ikke få farge.2. Hell på Knorr Professional Kyllingfond og la den koke inn i soppen til ca. 2-3 dl gjenstår.3. Tilsett Rama Piske og kok ytterligere i 10-15 minutter.4. Smak til med salt, nymalt sortpepper og sherryeddik.Tips! Server med bakte persillerøtter, en ostepai eller et grillet kyllingbryst.