Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Hvitkålsboeuf:

  • Sellerirot 0.65 kg
  • Løk, gul 350.0 g
  • Champignon 350.0 g
  • Hvitkål 450.0 g
  • Vann 1.5 l
  • Knorr Brunet Løkfond konsentrat 50L 0.3 dl
  • Knorr Soppfond konsentrat 50L 0.5 dl
  • Eddik 0.3 dl
  • Knorr Timian Krydderpasta 340g 25.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 20.0 g
  • Salt 15.0 g
  • Vann 0.5 dl
  • Knorr Professional Deep Smoke 0.1 dl

Potetpuré:

  • Potet 1.6 kg
  • Smør 100.0 g
  • Melk 4.0 dl
  • Salt 12.0 g
  1. Hvitkålsboeuf:

    1. Skrell og del sellerirot, løk, champignon og hvitkål i grove terninger. Brun til de får en fin farge.
    2. Slå på vann, fonder og krydder. Kok til selleriroten er myk.
    3. Tykne til med maisstivelse og smak til med Deep Smoke.
  2. Potetpuré:

    1. Skrell og kok potetene.
    2. Slå av kokevannet, mos potetene og visp opp sammen med smør, melk og salt.