Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Sjokoladekrem:

  • Eggeplomme 60.0 g
  • Hvit sjokolade 125.0 g
  • Brunet smør 50.0 g
  • Gelatin, plater 1.0 stk
  • Sitronsaft 0.5 dl

Tindved-is:

  • Tindvedpure 250.0 g
  • Pærepure 250.0 g
  • Sukker 0.5 kg
  • Vann 0.5 l
  • Gelatin, plater 2.0 stk

Hasselnøttkake:

  • Hasselnøtter 250.0 g
  • Melis 250.0 g
  • Egg 4.0 stk
  • Sitronskall 10.0 g
  1. Sjokoladekrem:

    1. Bløtlegg gelatinplaten. Klem ut vannet
    2. Kok opp Piske, tilsett eggeplommene og rør til den når 82°C.
    3. Hell kremen over den hvite sjokoladen, tilsett gelatinen og rør til blandingen er jevn.
    4. Tilsett det brunede smøret og smak til med sitronsaft.
  2. Tindved-is:

    1. Kok opp sukker, vann og puréene. Vend inn gelatinplatene og la det avkjøles.
    2. Rør inn fraichen og kjør blandingen i en ismaskin.
  3. Hasselnøttkake:

    1. Bland sammen alle ingrediensene og stek de i en form i ovnen på 165° C i 15–20 min.
    2. Pynt gjerne med gjøkesyreblader.