+

Sjokoladekrem:

Tindved-is:

Hasselnøttkake:

  • Hasselnøtter 250 g
  • Melis 250 g
  • Egg 4 stk
  • Sitronskall 10 g
  1. Sjokoladekrem:

    1. Bløtlegg gelatinplaten. Klem ut vannet
    2. Kok opp Piske, tilsett eggeplommene og rør til den når 82°C.
    3. Hell kremen over den hvite sjokoladen, tilsett gelatinen og rør til blandingen er jevn.
    4. Tilsett det brunede smøret og smak til med sitronsaft.
  2. Tindved-is:

    1. Kok opp sukker, vann og puréene. Vend inn gelatinplatene og la det avkjøles.
    2. Rør inn fraichen og kjør blandingen i en ismaskin.
  3. Hasselnøttkake:

    1. Bland sammen alle ingrediensene og stek de i en form i ovnen på 165° C i 15–20 min.
    2. Pynt gjerne med gjøkesyreblader.
+