Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Burgerbrød

  • Melk, laktosefri 1.0 dl
  • Chili, finhakket 5.0 g
  • Timian, fersk 10.0 g
  • Ost, revet 50.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Sukker 25.0 g
  • Gjær 50.0 g
  • Hvetemel 0.5 kg
  • Vann 0.3 l
  • Hellmann's Real Majones 10kg 100.0 g
  • Sesamfrø 50.0 g
  1. Burgerbrød

    1. Sett ovnen på 200 grader.
    2. Bland gjær og vann (fingervarmt). Bland deretter mel, majones, timian, chili, sukker og ost. Elt deigen med middels hastighet i 10 minutter.
    3. Bland inn salt og bland i ca 2 minutter. La deigen gjære 20-30 minutter eller doble.
    4. Form boller / brød i ønsket størrelse og la de heve til to ganger størrelsen under en klut.
    5. Pensle med litt melk og topp med sesamfrø. Bakes i ovnen ca 10 minutter eller til de har en fin gylden gul farge.