Menu

Ingredienser

+

Burgerbrød

  • Melk, laktosefri 1.0 dl
  • Chili, finhakket 5.0 g
  • Timian, fersk 10.0 g
  • Ost, revet 50.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Sukker 25.0 g
  • Gjær 50.0 g
  • Hvetemel 0.5 kg
  • Vann 0.3 l
  • HELLMANN'S Majones Ekte, 10L 100.0 g
  • Sesamfrø 50.0 g

At majonesen fra Hellmann's har en selvsagt plass på burgertallerkenen visste du sikkert, men at favorittmajonesen også løfter smaken på burgerbrødet er kanskje nytt? Prøv selv! Det smaker supergodt!

...

Fremgangsmåte

  1. Burgerbrød

    1. Sett ovnen på 200 grader.
    2. Bland gjær og vann (fingervarmt). Bland deretter mel, majones, timian, chili, sukker og ost. Elt deigen med middels hastighet i 10 minutter.
    3. Bland inn salt og bland i ca 2 minutter. La deigen gjære 20-30 minutter eller doble.
    4. Form boller / brød i ønsket størrelse og la de heve til to ganger størrelsen under en klut.
    5. Pensle med litt melk og topp med sesamfrø. Bakes i ovnen ca 10 minutter eller til de har en fin gylden gul farge.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny