Fisk med duft av Marokko
En god og sunn fiskerett som får ekstra smak med hjelp av en deilig krydret tomatsaus. Serveres med brød og couscous eller poteter. Topp med mynte og persille.

Ingredienser
Fisk med duft av Marokko
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€20000.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Sausen:
Margarin, flytende
/dl
0.2 dl
0%
gul løk, hakket
/g
200.0 g
0%
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
20.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Professional Ingefær Puré 750g
/g
18.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Spisskummen, malt
/g
4.0 g
0%
Gurkemeie
/g
2.0 g
0%
Kanel, hel
/stk
2.0 stk
0%
Cayennepepper
/g
0.0 g
0%
Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 125L
/g
10.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Salt
/g
4.0 g
0%
KNORR Tomatino 3 x 2 kg
/kg
0.6 kg
0%

Vann
/l
0.7 l
0%
kikerter
/g
400.0 g
0%
Honning, flytende
/g
20.0 g
0%
MAIZENA Økologisk Maisstivelse 2,5kg
/g
15.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Ved servering:
Hvit fiskefilet (fra torsk, kolje eller lysing)
/kg
1.2 kg
0%
Persille, hakket
/g
0.0 g
0%
mynte, hakket
/g
0.0 g
0%
Couscous
/g
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Sausen:
-
Margarin, flytende 0.2 dl
-
gul løk, hakket 200.0 g
-
Spisskummen, malt 4.0 g
-
Gurkemeie 2.0 g
-
Kanel, hel 2.0 stk
-
Cayennepepper
-
Salt 4.0 g
-
Vann 0.7 l
-
kikerter 400.0 g
-
Honning, flytende 20.0 g
Ved servering:
-
Hvit fiskefilet (fra torsk, kolje eller lysing) 1.2 kg
-
Persille, hakket
-
mynte, hakket
-
Couscous
Fremgangsmåte
-
Sausen:
- Sauter løken myk i margarin til løken er gjennomsiktig.
- Tilsett hvitløk, ingefær, spisskummen, kanel og gurkemeie, sauter ytterligere noen minutter.
- Tilsett cayennepepper etter smak samt Tomatino, grønnsaksbuljong, salt og vann. La det småkoke i 10 minutter.
- Tilsett kikerter og kok opp. Smak til med honning, salt og svartpepper, og la det småkoke i ytterligere noen minutter.
-
Ved servering: