Ingredienser

+

Sausen:

Ved servering:

  • Hvit fiskefilet (fra torsk, kolje eller lysing) 1.2 kg
  • Persille, hakket
  • mynte, hakket
  • Couscous

Fremgangsmåte

  1. Sausen:

    1. Sauter løken myk i margarin til løken er gjennomsiktig.
    2. Tilsett hvitløk, ingefær, spisskummen, kanel og gurkemeie, sauter ytterligere noen minutter.
    3. Tilsett cayennepepper etter smak samt Tomatino, grønnsaksbuljong, salt og vann. La det småkoke i 10 minutter.
    4. Tilsett kikerter og kok opp. Smak til med honning, salt og svartpepper, og la det småkoke i ytterligere noen minutter.
  2. Ved servering:

    1. Damp fisken til kjernetemperaturen holder 49 grader.
    2. Varm sausen og hell den over fisken. Topp fisken med hakket persille og mynte.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny