Bokhvete og grønnkålsalat – Oppskrift | Unilever Food Solutions

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Bokhvete og grønnkålsalat:

  • Bokhvete 0.6 kg
  • Grønnkål 200.0 g
  • Salatløk, skivet 50.0 g
  • Squash 300.0 g
  • Eddik 12% 50.0 g
  • Sukker 100.0 g
  • Vann 1.5 dl
  • Fennikel 300.0 g

Grønnkålpesto:

  1. Bokhvete og grønnkålsalat:

    1. Ta en sjettedel av bokhveten og rist i ovnen til den får en gylden farge. Kok resten i henhold til forpakningen.
    2. Kok en syltelake av eddik, strøsukker og vann. Skjær squashen i skiver og legg i syltelaken.
    3. Riv grønnkålen i mindre biter. Hakk salatløken og høvle fennikelen tynt.

  2. Grønnkålpesto:

    1. Bland grønnkål, gresskarfrø, parmesan og hvitløkpuré med Citrus Vinaigrette og rapsolje til en pesto.
    2. Bland pestoen med salatingediensene.