Bokhvete og grønnkålsalat
Grønnkål sammen med bokhvete både som kokt og ristet, passer knallgodt sammen. Pesto av grønnkål er veldig smaksrik og interessant.

Ingredienser
Bokhvete og grønnkålsalat
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Bokhvete og grønnkålsalat:
Bokhvete
/kg
0.6 kg
0%
Grønnkål
/g
200.0 g
0%
Salatløk, skivet
/g
50.0 g
0%
Squash
/g
300.0 g
0%
Eddik 12%
/g
50.0 g
0%
Sukker
/g
100.0 g
0%
Vann
/dl
1.5 dl
0%
Fennikel
/g
300.0 g
0%
Grønnkålpesto:
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/dl
0.5 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Rapsolje
/dl
1.0 dl
0%
Grønnkål
/g
50.0 g
0%
Gresskarkjerner
/g
50.0 g
0%
Parmesan, ost
/g
40.0 g
0%
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
5.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Bokhvete og grønnkålsalat:
-
Bokhvete 0.6 kg
-
Grønnkål 200.0 g
-
Salatløk, skivet 50.0 g
-
Squash 300.0 g
-
Eddik 12% 50.0 g
-
Sukker 100.0 g
-
Vann 1.5 dl
-
Fennikel 300.0 g
Grønnkålpesto:
-
Rapsolje 1.0 dl
-
Grønnkål 50.0 g
-
Gresskarkjerner 50.0 g
-
Parmesan, ost 40.0 g
Fremgangsmåte
-
Bokhvete og grønnkålsalat:
- Ta en sjettedel av bokhveten og rist i ovnen til den får en gylden farge. Kok resten i henhold til forpakningen.
- Kok en syltelake av eddik, strøsukker og vann. Skjær squashen i skiver og legg i syltelaken.
- Riv grønnkålen i mindre biter. Hakk salatløken og høvle fennikelen tynt.
-
Grønnkålpesto:
- Bland grønnkål, gresskarfrø, parmesan og hvitløkpuré med Citrus Vinaigrette og rapsolje til en pesto.
- Bland pestoen med salatingediensene.