Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Suppen:

  • gul løk, hakket 0.3 kg
  • Stangselleri 0.4 kg
  • Gulrot, renset og ternet 0.6 kg
  • Hvitløk, hakket 30.0 g
  • Knorr B. de Provence Krydderpasta 340g 30.0 g
  • Paprika, røkt 6.0 g
  • Knorr Økologisk Oksebuljong Lavsalt 125L 50.0 g
  • Vann 4.0 l
  • Hvite bønner, kokte 0.8 kg
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 25.0 g
  • Savoykål 0.24 kg

Til servering:

  • Persille, hakket 20.0 g
  1. Suppen:

    1. Sauter løk, selleri og gulrøtter i margarin til de begynner å bli møre.
    2. Tilsett hvitløk, krydderpasta og røkt paprika, og sauter videre noen minutter.
    3. Tilsett Tomatino, oksefond og vann, kok opp og tilsett savoykål og hvit bønnemiks. La suppen koke til grønnsakene er ferdige, ca. 15 minutter. Smak til suppen med Umami.
  2. Til servering:

    1. Server suppen med en skje Knorr Fraiche, hakket persille og brød.