Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Schnitzel:

  • Poteter, skrelt 375.0 g
  • Gulrot 250.0 g
  • gul løk, hakket 125.0 g
  • Gul løk i små terninger 200.0 g
  • Byggryn 0.75 kg
  • Knorr Brunet Løkfond konsentrat 50L 0.2 dl
  • Knorr Grønnsaksfond konsentrat 50L 0.2 dl
  • Maizena Snowflake 2kg 2.0 g
  • Timian, tørket 100.0 g
  • Kapers 100.0 g
  • Egg 200.0 g
  • Strøkavring 0.6 kg

Potetkuler:

  • Potetkuler 1.5 kg
  • Flaksalt 5.0 g

Løksjy:

  • Gul løk, skrelt og skivet 0.8 kg
  • Vann 1.0 l
  • Knorr Brunet Løkfond konsentrat 50L 0.4 dl
  • Knorr Grønnsaksfond konsentrat 50L 0.4 dl
  • Balsamicoeddik 0.1 dl
  • Knorr Professional Middelhavsurter Puré 750g - delistet! 20.0 g

Fritert persille:

  • Persilleblad, strimlet 40.0 g
  • Frityrolje 5.0 dl
  1. Schnitzel:

    1. Sett stekeovnen på 230 grader.
    2. Stek poteter, gulrøtter og løk til de er myke tvers igjennom og har fått god farge.Bland alt grovt.
    3. Stek løken med margarin og timian til den har fått gyllen farge.
    4. Bland inn de øvrige ingrediensene og la det hele stå et par minutter, slik at Snowflake-stivelsen suger til seg væske.
    5. Form schnitzelen, dryss over Maizena gjennom en sil, pensle med egg og avslutt med strøkavring.
    6. Stek schnitzlene i flytende margarin til den har en gyllen farge på begge sider.
  2. Potetkuler:

    1. Damp eller koke potetene, og la dem avkjøle.
    2. Stek dem gylne i flytende margarin, og tilsett flaksalt.
  3. Løksjy:

    1. Sauter løken i en panne med flytende margarin til den er myk.
    2. Tilsett de øvrige ingrediensene og reduser til halvparten, eller til sjyen har tyknet litt.
  4. Fritert persille:

    1. Varm opp oljen til 160–180 grader, tilsett persillen og friter den raskt. Tilsett litt flaksalt.