Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Syltelake

  • Eddik 100 ml
  • Sukker 180 g
  • Vann 3 dl
  • Allehånde 5 g

Rødbeter

  1. Syltelake

    1. Legg ingrediensene i en kjele, kok opp og senk til lav varme. Rør til sukkeret er oppløst.
    2. Del de kokte, skrelte rødbetene i mindre stykker og legg dem i laken. La det trekke i 1 time.
    3. Sil av rødbetene og spar på laken.
  2. Rødbeter

    1. Legg rødbetene i en blender og miks til en fin puré.
    2. Kok opp eddik med vann og rør inn Texture. Tilsett rødbetpuréen og bland sammen.
    3. Fyll rødbetpuréen i egnede former og avkjøl over natten.
  3. TIl severing

    1. Ta rødbetgeléen ut av formene og del i passende biter.
    2. Serveres med noen dråper av syltelaken.