Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

  1. Fisk

    1. Porsjoner fisken.
  2. Saus

    1. Kok opp vann og tilsett buljong og fløte.
    2. Bland inn resten av ingrediensene.
    3. Sausen helles over fisken under neste steg.
  3. Stappe

    1. Kutt søtpotet og gulrot i terninger. Sett på en kjele med vann og grønnsaksbuljong, tilsett grønnsakene og la de kokes myke.
    2. Hell av vannet og mos grønnsakene med en visp. Sett til side og avkjøl.
  4. Løkblanding

    1. Varm margarin og sauter purreløk, hvitløk og løk til de er myke.
    2. Legg spinat i formen og spre ut løkblandingen over spinaten.
    3. Legg fisken i formen og hell sausen jevnt over.
    4. Tilsett forsiktig søtpotet- og gulrotstappen på toppen.
    5. Stekes på 175° i ca. 25 minutter.