Mousse av rød appelsin
Denne desserten kan også gjøres på for eksempel mandarin, klementin eller vanlig appelsin og er en lettlaget mousse med få ingredienser. Rød appelsin er mindre enn en vanlig appelsin og mer aromatisk, med perfekt balanse mellom syre og søthet.

Ingredienser
Mousse av rød appelsin
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Mousse av rød appelsin
Rød appelsin
/g
530.0 g
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
2.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Limejuice
/ml
30.0 ml
0%
Sukker
/g
80.0 g
0%
Gelatin
/g
25.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Mousse av rød appelsin
-
Rød appelsin 530.0 g
-
Limejuice 30.0 ml
-
Sukker 80.0 g
-
Gelatin 25.0 g
Fremgangsmåte
-
Mousse av rød appelsin
- Skrell appelsinene og skjær dem i terninger, fjern kjernene og legg i en blender.
- Blend appelsinen jevnt med limejuice, Texture og sukker.
- Tilsett fløte og blend i ytterligere 3 minutter.
- Hell i passende glass og avkjøl i minst 3 timer før servering.
- Serveres med litt pisket Knorr Piske 31% på toppen.