+

Gryte:

Geiteyoghurt:

  • Yoghurt, naturell 8 dl
  • Geitost, hvit 300 g
  • Salt 4 g
  • pepper, grovkvernet 4 g
  1. Gryte:

    1. Fres løken i flytende margarin ved middels varme i ca. 5 minutter, til løken er myk og begynner å få farge.
    2. Senk varmen og tilsett paprika, pepper, røkt paprikapulver og kanel. Tilsett krydderpureer og bland. Fres ytterligere noen minutter under stadig omrøring.
    3. Tilsett Tomatino, grønnsakfond, laurbærblader og persille. Kok opp, senk varmen og la småkoke i ca. 10 minutter. Rør om med jevne mellomrom.
    4. Avslutt med kokte bønner og linser, tilsett mer vann hvis det er nødvendig.

  2. Geiteyoghurt:

    1. La yoghurten renne av et par timer eller over natten i et dørslag med absorberende papir eller et kjøkkenhåndkle.
    2. Mos geitosten med en gaffel og bland sammen alle ingrediensene.
+