Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Laks

  • Laksefilet 1.5 kg
  • Brokkolibuketter 300.0 g
  • Blomkålbuketter 300.0 g
  • Agurk, i staver, skrelt 200.0 g
  • Reddik, i staver 200.0 g
  • Gulrot, i staver, skrelt 200.0 g
  • Smør 100.0 g
  • Hellmann's Real Majones 10kg 200.0 g
  • Gressløk 40.0 g
  • Sitronskall 15.0 g
  • Sitronjuice 1.0 cl
  • Persille, hakket 30.0 g
  • Nypoteter 800.0 g
  • Salt
  • Sitronpepper
  • 1 Sitron delt i 10 båter
  1. Laks

    1. Lag stenger av brokkoli, blomkål, agurk, reddik og gulroten.
    2. Sett på en kjele med saltet vann. Kok blomkål og brokkoli i 2 min. Kjøl ned hurtig.
    3. Skjær laksen i 150 grams porsjoner. Del på midten uten å skjære igjennom skinnet(som en sommerfugl). Krydre med salt og sitronpepper.
    4. Stek laksen i smør slik at den får farge. Sett i ovnen på 120 grader, og ta ut ved kjernetemperatur på 48 grader.
    5. Bland sammen majones, fraiche, sitronskall og –juice, urter og salt. Server grønnsaker i en skål ved siden av og garner med en sitronbåt.