Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

  1. Lasagne

    1. Stek den skårede kyllingen på høy varme.
    2. Tilsett krydder, urter, gulrot, løk og Tomatino. Senk til lav varme. La det putre i 20 minutter.
    3. Sett ovnen på 220 grader.
    4. Legg Kyllingsaus, lasagneplater og bechamel lagvis til formen er full. Topp med delte tomater og revet ost.
    5. Stek i ovnen i ca. 25 minutter.
  2. Bechamelsaus

    1. Smelt margarin i en kaserolle, tilsett mel. Rør med visp.
    2. Tilsett melken gradvis under omrøring. Smak til med salt og pepper, og bland i osten. Bechamelen er klar!
  3. Tomatsalat

    1. Del tomatene på midten, bland med mais og øvrige ingredienser. Klar til å serveres!