+

Lasagne

Bechamelsaus

  • Smør 100 g
  • Hvetemel 100 g
  • Melk 1.5 l
  • Ost, revet 50 g
  • Salt og pepper

Tomatsalat

  1. Lasagne

    1. Stek den skårede kyllingen på høy varme.
    2. Tilsett krydder, urter, gulrot, løk og Tomatino. Senk til lav varme. La det putre i 20 minutter.
    3. Sett ovnen på 220 grader.
    4. Legg Kyllingsaus, lasagneplater og bechamel lagvis til formen er full. Topp med delte tomater og revet ost.
    5. Stek i ovnen i ca. 25 minutter.
  2. Bechamelsaus

    1. Smelt margarin i en kaserolle, tilsett mel. Rør med visp.
    2. Tilsett melken gradvis under omrøring. Smak til med salt og pepper, og bland i osten. Bechamelen er klar!
  3. Tomatsalat

    1. Del tomatene på midten, bland med mais og øvrige ingredienser. Klar til å serveres!
+