Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Suppen:

  • Løk, finhakket 150.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 20.0 g
  • Paprika, grønn 150.0 g
  • Koriander, malt 2.0 g
  • Allehånde 1.0 g
  • Spisskummen, malt 1.0 g
  • Hvite bønner, lagt i bløt over natten 380.0 g
  • Laurbærblad 2.0 stk
  • Vann 2.4 l
  • Salt 10.0 g
  • Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 125L 30.0 g
  • Grønnkål 200.0 g

Til servering:

  • Avokado i biter 90.0 g
  • Koriander, frisk 12.0 g
  • Lime 1.0 stk
  1. Suppen:

    1. Sauter løk og grønn paprika i margarin i 5 minutter, tilsett krydderne og fres videre i noen minutter under omrøring.
    2. Tilsett bønnene (hell først av bløtevannet og skyll grundig), laurbærblader, grønnsaksbuljong, salt og vann. Kok opp og la suppen småkoke i 50 minutter.
    3. Fjern laurbærbladene og blend suppen til ønsket konsistens. Tilsett opptint grønnkål.
    4. Kok opp og smak til med nypresset limejuice og nykvernet, svart pepper.
  2. Til servering:

    1. Server suppen med Knorr Fraiche, avokado, koriander og limebåter.