Menu

Ingredienser

+

Torsk

  • Torskefilet

Rødvinsaus

Potetpure med hvitløk

Tilbehør

  • Gulrot 500.0 g
  • Brunt sukker 50.0 g

Rødvinsaus er et utradisjonelt alternativ til torsk, men kombinasjonen gir en spennende smaksopplevelse!

...

Fremgangsmåte

  1. Torsk

    1. Gni fisken godt inn med salt. Stek torskefileen med skinnsiden ned.
  2. Rødvinsaus

    1. Fres sjalottløk og hvitløk i litt olje.
    2. Ha over Knorr kyllingfond, vann og Knorr rødvinsauspulver.
    3. Kok opp og la koke i ca 5 min.
    4. Ta sausen av platen og monter inn smør.
  3. Potetpure med hvitløk

    1. Kok potetene i vann uten salt.
    2. Ha i piske og Knorr hvitløkspureen.
    3. Kjør dette til purè og smak til med salt og pepper.
  4. Tilbehør

    1. Kok gulerøttene møre, og glaser de lett i en panne med smør og sukker.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny