+

Salat:

Chilidressing:

Rødløkpickles:

  • Rødløk, skivet 400 g
  • Eddik 1 dl
  • Sukker 200 g
  • Vann 2 dl
  • Salt 6 g
  1. Salat:

    1. Kok potetene, la dem avkjøle og del dem i skiver eller terninger når de er blitt lunkne. Legg dem i en bolle eller annen beholder.
    2. Bland sjampinjongene med hvitløkpureen og oljen, ha alt over i en form med litt salt og stek ved 150 grader i 15 minutter.
    3. Gjør det samme med blomkålen. Sett blomkålen inn samtidig med sjampinjongene, men øk varmen til 180 grader når sjampinjongene er ferdige og stek videre til blomkålen har fått farge.
    4. Del pølsene i 2x2 cm store biter og stek dem gylne. Legg pølsebitene over potetene.
    5. Stek løk og paprika ved middels temperatur med en del av fettet fra pølsene og timian, til løken får farge. Ha blandingen i bollen.
    6. Sauter grønnkålen raskt og tilsett den i de øvrige ingrediensene, bland og tilsett salt.
  2. Chilidressing:

    1. Bland og server til salaten.
  3. Rødløkpickles:

    1. Bland halvparten av vannet med sukkeret, varm opp og rør om til sukkeret er oppløst.
    2. La laken avkjøle og tilsett resten av vannet og eddiken.
    3. Hell væsken over rødløken, helst dagen i forveien. Oppbevares kjølig.
    4. Ha den over salaten ved servering.
+