Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Gresskar- og gulrotsuppe

  • Gulrot 500.0 g
  • Gresskarkjøtt (ferdig renset for skall og frø) 500.0 g
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 20.0 g
  • Løk, gul 100.0 g
  • Vann 3.0 l
  • Knorr Hummerfond konsentrat 50L 60.0 ml
  • Appelsin, saften av 3.0 dl
  • Chili, finhakket 5.0 g
  • Salt 6.0 g
  • Blåskjell, vasket 1.0 kg
  • Reker, ferdig skrelt 500.0 g
  • Dill, frisk 20.0 g
  1. Gresskar- og gulrotsuppe

    1. Fres gulrot, gresskar, ingefær og løk i margarin.
    2. Hell på vann, hummerfond og appelsinsaft. Kok opp, senk varmen til lav og la det småkoke til grønnsakene er ferdige. Smak til med chili etter smak, samt salt. Blend suppen.
    Servering: Damp blåskjellene og topp suppen med dem, rekene og dillen.