Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kjeks:

  • Hampfrø 20.0 g
  • Linfrø, hele 0.2 dl
  • Sesamfrø 20.0 g
  • Bokhvetefrø 20.0 g
  • Solsikkekjerner 0.2 dl
  • Gresskarkjerner 20.0 g
  • Vann 0.6 dl
  • Rama Flytende Margarin 2,5L (relansert med EPD: 5355524) 0.1 dl

Tomater:

  • Cherrytomater, i forskjellige farger, delt 0.5 kg
  • Olivenolje 0.2 dl
  • Knorr B. all'Italiana Krydderpasta 340g 50.0 g
  • Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g 10.0 g
  • Sukker 20.0 g
  • Eddik
  • Salt og pepper
  • Knorr Texture Gelatinpulver 1kg 60.0 g

Stekt løkmajones:

  • Hellmann's Vegan 2,5kg 100.0 g
  • Knorr Professional Roast Umami 0.1 dl
  • Løk, gul 50.0 g
  1. Kjeks:

    1. Bland frø og Maizena.
    2. Tilsett flytende margarin og kokende vann under omrøring.
    3. Smør deigen tynt ut på en plate med bakepapir eller på en silikonmatte.
    4. Dryss med havsalt og bak kjeksen på 150 grader i ca. en time.
  2. Tomater:

    1. Skyll og del tomatene.
    2. Bland tomatene med krydderpastaene, god olje, sukker, salt og pepper. Stek de på 80 grader i 5 timer og la de avkjøles.
    3. Tomatino blandes med god olje, eddik og salt, pepper og Texture.
    4. Anrett de bakte tomatene i en silikonform og bland med tomatinoen.
    5. Sett tomatene i kjøleskapet i minst 4 timer.
  3. Stekt løkmajones:

    1. Stek løk og blend de fint.
    2. Bland majones, løk og Roast Umami og juster evt. hvis du ønsker mer smak.