Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Salat

  • Pitabrød 5.0 stk
  • Olivenolje 50.0 ml
  • Agurk, uten kjerner, skåret i skiver 300.0 g
  • Saltsyltet sitron 100.0 g
  • Cherrytomater 300.0 g
  • Geitost, hvit 200.0 g
  • Hjertesalat 300.0 g
  • Rødløk, skivet 200.0 g
  • Mynte, fersk 20.0 g
  • Persille, hakket 30.0 g
  • Rosèpepper 3.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 3.0 dl
  • Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g 25.0 g
  • Spisskummen, malt 2.0 g
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 5.0 g
  • Eddik av eplecider 50.0 ml
  1. Salat

    1. Bryt pitabrødet i biter, mariner det godt i olivenolje, dryss med havsalt og stek det sprøtt i ovnen.
    2. Anrett salaten med rustikt oppskåret agurk, halve tomater, smuldret hvit geitost, hjertesalat, rødløk, fersk mynte og hakket persille. Vend til slutt de sprø pitakrutongene i salaten.
    3. Visp sammen rosépepper, sitrusvinaigrette, hvitløkspasta, spisskummen, Umami og eplecidereddik og mariner salaten i denne – serveres med en gang.