Ingredienser

+

Suppe:

Ved servering:

  • Persille, hakket 10.0 g
  • Frø, ristede

Fremgangsmåte

  1. Suppe:

    1. Sauter løken myk i margarin. Tilsett purreløk, gulrot, persillerot og hvitøkspuré og stek i ytterligere noen minutter. Tilsett vann og salt. Kok opp.
    2. Tilsett forhåndskokte kikerter og risoni. Kok opp og senk temperaturen. La suppen småkoke i 10 minutter, men rør innimellom så ikke risonien setter seg fast i bunnen.
    3. Bland suppen med maisstivelse utrørt i vann. Tilsett fløte.
    4. Smaksett suppen med grønnsaksbuljong, Umami og sitronsaft. Juster smaken med salt og pepper.
  2. Ved servering:

    1. Server suppen med nyhakket persille, frøblanding og nybakt brød.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny