Liptons klassiker

Liptons klassiske sortiment finnes i en rekke herlige smaker for å passe dine gjesters behov. Her finnes teer til frokost, Afternoon Tea og middagsdrikke. Og alt imellom. Vårt sortiment av grønne teer heter Balance. Våre tradisjonelle sorte teer kalles Engergise og våre sorte teer med frukt- og bærsmak heter Refresh. Urteteene går under navnet Relax. Sammen utgjør de sortimentet Lipton Feel Good Selection. Hvilken blir din favoritt?

Her finner du hele det nye sortimentet vårt >>

 

 

Balance 
– Grønne teer for flere skjønne øyeblikk i livet.

Vårt sortiment av grønne teer i en rekke ulike smaker for ulike anledninger.

 

Energise
– Svarte klassiker frisker alltid opp.  

Svart te er en klassiker over hele verden. Her finnes noe for enhver smak.

 

 

Relax
–  Urte- og fruktinfusioner uten koffein og tein. 

Vårt Relax-sortiment passer ikke bare som drikke, men kan også forslagsvis brukes i matlaging. Prøv i dessert eller å te-røyke fisk.

 

 

Refresh 
– Teer med smak av frukt og bær.

Refresh er frukt- og bærelskernes førstevalg. I sortimentet inngår alt fra klassikere som Blackcurrant og Lemon, til en litt mer vågal Vanilla. Og alt i mellom disse.

Ny pakning og nye eksponeringsmuligheter  

Både teposer, pakninger og displayløsningene har fått seg et ansiktsløft med designforandringen.

25-pakningene har gjennomgått den største forbedringen ved at du nå finner perforert åpning på to steder. Både liten trekantåpning på kortsiden på fronten samt at hele den ene oversiden enkelt kan rives av, noe som gjør at pakningen egner seg godt i skuffer og i våre nye bambusbokser som fungerer som et skuffesystem. Bambusboksene kan stables oppå hverandre, noe som gjør at du kan eksponere mange varianter på et lite område.

I tillegg har vi laget en nytt display i wellpapp, dersom du fortsatt ønsker en stående løsning, se bilde under.

Våre sorte teskrin tilbys fortsatt i tre modeller (4, 6 og 8 roms) og eksisterende teskrin passer fortsatt våre nye teposer. 

*NB! De nye pakningene passer ikke inn i eksisterende tre- og akrylstativ som mange av våre kunder har. Har du et slikt stativ og ønsker nytt, så ta kontakt med oss her!

Har du spørsmål om Lipton Feel Good Selection og hvordan designendringen påvirker deg? Send oss en melding her, så tar vi kontakt med deg så fort vi kan! 

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny