
Få adgang til fremtidens måltidsopplevelser: Oppdag de nyeste kulinariske trendene
Utforsk de nyeste kulinariske trendene og få verdifull innsikt fra over 1600 globale kokker
Utforsk On Trend Menus, volume 3Mat som beveger oss:
På innsiden av dagens største globale trender
Tradisjonelle ideer om mat er i endring. Etter hvert som kulturelle-, sosiale- og miljømessige krefter utvikler seg, gjør også våre matvaner og preferanser det samme. Denne konstante utviklingen har inspirert oss til å identifisere 4 kjernetrender som former det kulinariske landskapet.
Er du forberedt?
Veiledningen din til de nyeste mattrendene
On Trend Menus, volume 3presenterer en omfattende kulinarisk veiledning som inkluderer:
Tiden er her! On Trend Menus har ankommet. Gjør et dypdykk nå!
2 min
Oppdag de trendy oppskriftene
Skapt av våre kokker
-
Asiatisk Skagen Gyoza Taco
Denne oppskriften bringer det beste fra to verdener. En klassisk rett fra Skandinavia kombinert med de beste smakene fra Asia. ...
-
Fennikel med glasert hvitfisk og sjøgressmajones
Dette er en asiatisk inspirert rett hvor alle ingrediensene passer perfekt sammen. Her kan du bytte ut syltet fennikel med grøn...
-
Caprese Quesadillas
Caprese Quesadilla er en herlig fusjon av italiensk og meksikansk mat, perfekt for en lett lunsj, middag eller som en festforre...
On Trend Menus Vol. 3:
UFS kokkenes tips
Bli #KlarForMorgendagen med innsikter
fra matbransjens eksperter
Bli mer kreativ, øk lønnsomheten og håndter viktige ferdigheter med vår beste inspirasjon og opplæring