Menu

Julen rett rundt hjørnet og det er på høy tid å begynne å tenke på hva du skal tilby gjestene dine for å få dem i riktig julestemning. I dag er det mange som av en eller annen grunn ikke ønsker å spise kjøtt i det hele tatt, eller rett å slett bare ønsker å spise litt mindre kjøtt. Tradisjonell norsk julemat er sjelden vegetar. Vi ba derfor kokken vår Erik Taskin om å lage noen herlige julete oppskrifter hvor det grønne står i fokus.

Rettene er blant annet ment å være et fresht og deilig supplement til dine mer klassiske juleretter som pinnekjøtt og ribbe. Og apropos det, så vil vi selvsagt også tipse om å laste ned fjorårets populære oppskriftsfolder som inneholder mange gode ideer om hva du kan gjøre med de gode julerestene dine! Du finner begge folderne litt lengre ned på denne siden!

Godt måltid og god jul, når den kommer!

Bli kjent med Erik Taskin og våre andre kokker!

Nysgjerrig på mannen bak oppskriftene? Klikk på lenken under og les mer om hva Erik gjorde før han ble kokk hos oss på Unilever Food Solutions. På samme side finner du også spennende informasjon om våre andre flinke kokker Sigurd, Omar og Ellen-Merethe!

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny