Vegetariske boller ”No meatballs”
Lakto-ovo-vegetariske kjøttboller med gulrot, sjampinjong, sellerirot og vellagret ost gir en fin nordisk smak for gjestene som spiser grønt.

Ingredienser
Vegetariske boller ”No meatballs”
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€10500.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Vegetariske boller
Gulrot skrellede
/g
100.0 g
0%
Sjampignon
/g
250.0 g
0%
Sellerirot skrellede
/g
175.0 g
0%
Løk, gul
/g
100.0 g
0%
Matolje
/ss
2.0 ss
0%
Belugalinser kokte
/g
200.0 g
0%
Tomatpuré
/g
50.0 g
0%
Havregryn
/g
80.0 g
0%
Ost, revet vellagret med mye smak
/g
100.0 g
0%
Knorr Timian Krydderpasta 340g
/g
10.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Egg
/stk
1.0 stk
0%
Glasering
Ketchup, tomat
/g
50.0 g
0%
Eddik
/dl
0.4 dl
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Vegetariske boller
-
Gulrot skrellede 100.0 g
-
Sjampignon 250.0 g
-
Sellerirot skrellede 175.0 g
-
Løk, gul 100.0 g
-
Matolje 2.0 ss
-
Belugalinser kokte 200.0 g
-
Tomatpuré 50.0 g
-
Havregryn 80.0 g
-
Ost, revet vellagret med mye smak 100.0 g
-
Egg 1.0 stk
Glasering
-
Ketchup, tomat 50.0 g
-
Eddik 0.4 dl
Fremgangsmåte
-
Vegetariske boller
- Riv gulrot, selleri og sjampinjong grovt. Finhakk løk. Stek alt på middels varme i matoljen til all væske har forsvunnet. Avkjøles.
- Bland alle ingrediensene i en stor blender til en røre. Form til like store boller og stek i ovnen 190 ºC til de er 95 ºC i kjernen, ca. 20 minutter.
-
Glasering
- Kok sammen ketchup og eddik, og pensle bollene.