Sukkersaltet laks med løyrom
Frisk, sitronduftende og herlig luksuriøs. Det her er en laks som er verdig et storstilt påskemåltid.

Ingredienser
Sukkersaltet laks med løyrom
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Slik gjør du
Laks, fersk
/g
300.0 g
0%
Sukker
/ss
1.0 ss
0%
Salt
/ss
1.0 ss
0%
Maille Dijon Original Sennep 865g
/ss
1.0 ss
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
HELLMANN'S Real majones, 2L Spann
/ss
2.0 ss
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
1/3 Agurk
/
0.0
0%
Banansjalottløk
/g
25.0 g
0%
1/2 Sitron, Saft Og Skall
/
0.0
0%
Gressløk
/g
10.0 g
0%
Løyrom
/g
80.0 g
0%
Dill, frisk
/g
10.0 g
0%
Pepper, svart
/g
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Slik gjør du
-
Laks, fersk 300.0 g
-
Sukker 1.0 ss
-
Salt 1.0 ss
-
1/3 Agurk
-
Banansjalottløk 25.0 g
-
1/2 Sitron, Saft Og Skall
-
Gressløk 10.0 g
-
Løyrom 80.0 g
-
Dill, frisk 10.0 g
-
Pepper, svart
Fremgangsmåte
-
Slik gjør du
- Begynn med å gni laksen inn med salt og sukker. Legg i en pose og la ligge i kjøleskapet over natten, minst 12 timer.
- Skrell og fjern kjernen på agurken, og skjær den i små terninger, ca. 5x5 mm.
- Bland majones med sennep, revet sitronskall, gressløk og nymalt svartpepper. Sett i kjøleskapet.
- Ta ut og tørk av laksen. Skjær i små terninger på 5x5 mm. Vend inn laksen i majonesen.
- Fordel tartaren i små glass eller små tallerkener. Topp med løyrom og plukket dill.