1. Potetkuler:

    1. Krydre den ferdige potetmosen med umami, hvitløkspuré, sitronskall, tørket løk, salt og pepper.
    2. Rull massen til kuler og frys dem litt.
    3. Pisk eggene sammen og dypp kulene i før de vendes i strøkavring.
    4. Frityrstek kulene til de er gylne og sprø.
  2. Schnitzel:

    1. Bank kalvekjøttet flatt med en kjøtthammer.
    2. Bland egg og vann, og dypp kjøttet i væsken.
    3. Paner schnitzlene i strøkavringen og stek dem gylne og sprø i en stekepanne eller frityrgryte.
  3. Saus:

    1. Ha demi glace, fløte og vann i en gryte og kok opp.
    2. Smak sausen til med paprika- og hvitløkpuré, salt, pepper og fond.
    3. Jevn sausen til passende konsistens.
  4. Tilbehør:

    1. Ha margarin i en panne og sauter tilbehøret.
    2. Krydre med salt og pepper.
+