Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Potetkuler:

  • Potetmos, ferdig 2.4 kg
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 10.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 20.0 g
  • Sitronskall, revet 10.0 g
  • Løk, lufttørket 40.0 g
  • Egg 400.0 g
  • Strøkavring 0.5 kg

Schnitzel:

  • Kalv flatbiff 2.5 kg
  • egg 3.0 dl
  • Vann 1.0 dl

Saus:

  • Vann 2.5 dl
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 10.0 g
  • Knorr Professional Paprika Puré 750g - delistet! 40.0 g
  • Knorr Oksefond konsentrat 50L 0.3 dl
  • Knorr Professional Demi Glace 1L 0.8 l

Tilbehør:

  • Paprika, rød, grillet (på glass, Gaea) 1.0 kg
  • Kapers 100.0 g
  • Erter, grønne 1.0 kg
  1. Potetkuler:

    1. Krydre den ferdige potetmosen med umami, hvitløkspuré, sitronskall, tørket løk, salt og pepper.
    2. Rull massen til kuler og frys dem litt.
    3. Pisk eggene sammen og dypp kulene i før de vendes i strøkavring.
    4. Frityrstek kulene til de er gylne og sprø.
  2. Schnitzel:

    1. Bank kalvekjøttet flatt med en kjøtthammer.
    2. Bland egg og vann, og dypp kjøttet i væsken.
    3. Paner schnitzlene i strøkavringen og stek dem gylne og sprø i en stekepanne eller frityrgryte.
  3. Saus:

    1. Ha demi glace, fløte og vann i en gryte og kok opp.
    2. Smak sausen til med paprika- og hvitløkpuré, salt, pepper og fond.
    3. Jevn sausen til passende konsistens.
  4. Tilbehør:

    1. Ha margarin i en panne og sauter tilbehøret.
    2. Krydre med salt og pepper.