Menu

Ingredienser

+

Pizzadeig

  • Jäst, färsk 3.0 g
  • Vann 6.0 dl
  • Tipo-00 (pizzamel) 1.0 kg
  • Salt 28.0 g

Syltet jalapeño og rødløk

Tomatsaus

Jalapeñomajones

  • Jalapeno, fersk 50.0 g
  • Jalapenos, på glass 30.0 g
  • Lake:
  • Rapsolje 40.0 g
  • Salt 7.0 g
  • Hvitløk 7.0 g

Til pizzaen


Denne restaurantverdige veganske pizzaen passer til og med kjøttelskeren med sin smakfulle topping: Rik tomatsaus, NoBeef-slices, spicy jalapeñomajones og syltet rødløk er uovertruffent godt!

...

Fremgangsmåte

  1. Pizzadeig

    Løs opp gjæren i kaldt vann og rør deretter inn mel. Elt deigen med eltekroken i omtrent 15 minutter for å aktivere glutenet. Dekk skålen med et håndkle og la deigen hvile i 15 minutter. Elt deigen for hånd i noen minutter til den er jevn. 
    Legg deigen i en bolle og dekk til med plastfolie. La deigen hvile i 12 timer ved ca. 20 grader til neste dag. Del deigen i 8 biter på ca. 200 gram hver. Oppbevar deigen i kjøleskapet ideelt sett i 3 dager (kan brukes etter en dag). Kan enkelt oppbevares i kjøleskapet i minst en uke opptil 10 dager.
  2. Syltet jalapeño og rødløk

    Kok opp vann, eddik, sukker og salt og la det avkjøles. Del rødløk og jalapeño i to forskjellige glass og dekk med den avkjølte laken. La grønnsakene hvile i minst 24 timer før bruk.
  3. Tomatsaus

    Rør alle ingrediensene sammen og la sausen hvile i minst en time før bruk. Denne porsjonen vil gi mer pizzasaus enn du trenger for denne oppskriften. Oppbevares i kjøleskapet i minst en uke, eller legg den i fryseren.
  4. Jalapeñomajones

    Stek hvitløk gyllen i olje, sil av oljen og ta vare på den. Hakk fersk og syltet jalapeno. Bland jalapenon, litt lake fra den syltede jalapenoen, salt, stekt hvitløk i 300g Hellmann's Vegan. Miks majonesen glatt og tilsett hvitløksoljen sakte. Tøm mikseren og rør sammen med den resterende Hellmann's Vegan.
  5. Til pizzaen

    Forvarm ovnen til 275 grader. Legg 1,5 ss tomatsaus på midten av "kjevlet ut" pizzadeig, bruk semulemel for at deigen ikke skal feste seg! Fordel tomatsausen og tilsett deretter ca. 100 g mozzarella, deretter ca. 60 g TVB NoBeef-slices over hele pizzaen. Stek pizzaene på en pizzastein i ca. 4 minutter, skyv den deretter halvveis og stek den i noen minutter til den er jevnt stekt. Ta den ut og la den avkjøles i noen minutter før du tilsetter jalapeñomajones og ca. 40 g syltet rødløk. Server umiddelbart.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny