Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Lammesadel

  • Lamm, sadel 1.0 st
  • Smør, normalsaltet 100.0 g
  • Timian, fersk 10.0 g
  • Rosmarin, fersk 10.0 g
  • Hvitløksfedd 2.0 st
  • Salt och pepper

Rødbeter

  • Rødbeter 20.0 st
  • Olivenolje 2.0 ss
  • Salt 1.0 ts
  • Rødbetesaft 2.0 dl
  • Sherryeddik

Rødbeteknuter med geitost og mynte

  • Rødbeter 2.0 st
  • Yoghurtboller 10.0 st
  • Mynte, fersk
  • Pepper, svart

Broken gelé

Lammesky

  1. Lammesadel

    • Bein ut lammesadelen, rens kjøttet og snitt fettkappen.
    • Brun smør sammen med urter og hvitløk, og vakuumer dette sammen med kjøttet. Bak i sirkulatoren på 54℃ i 1 time.
    • Stek kjøttet gyllenbrunt i stekepannen (ha fettkappen ned). Pensle med det brunede smøret og skjær i 10 biter. Ta på salt og pepper. 
  2. Rødbeter

    • Vend betene i salt og olje, og bak de myke i ovnen på 250 ℃ i ca. 30 minutter. Avkjøles før du skreller de.
    • Del betene i to.
    • Reduser ned juicen til halvparten og tilsett eddiken og de grillede betene. Kok inn juicen i betene. 
  3. Rødbeteknuter med geitost og mynte

    • Høvle rødbetene ganske tynt og stans ut sirkler på ca. 4 cm.
    • Del yoghurtbollene på midten og lag små knuter med yoghurt, mynte og svartpepper. 
  4. Broken gelé

    • Kok opp solbærpureen med sukker og lakrispulver. Rør inn Knorr Texture.
    • Lå stå i kjøleskapet i 6 timer og blend så til en jevn puré. 
  5. Lammesky

    • Skjær sadelen i små biter og stek i ovnen på 225℃ i ca. 20 minutter sammen med rotgrønnsakene som er skåret i biter.
    • Hell i en gryte og dekk med vin, fond og urter og la koke forsiktig i 1 time. Skum av fonden underveis.
    • Sil og kok ned til ca. 7 dl gjenstår. Jevn til med MAIZENA og smak til med salt, pepper og sitron.